2016

Vad händer ? 2016

 

4/12-2016

OJ !

Snart är 2016 slut och jag har varit väldigt slarvig med att uppdatera informationen.

Det har hänt mycket under det gångna året.

Efter vår första stora vinprovning i Februari, så har det varit full fart med alla nya och gamla projekt.

Vi har kommit igång med försäljning av delikatesser, vilket är jättekul.

Även nya viner har fått uppmärksamhet och börjat sälja.

Vi håller just nu på med att försöka få ekonomi i att presentera några viner på Systembolagets beställnings sortiment i hela Sverige.

Detta kräver mycket arbete i form av marknadsföring och att vi väljer rätt vin.

Vi är därför tacksamma för förslag på vad ni skulle kunna tänka er för produkter.

Maila gärna till mig eller ring och berätta.

 

Passar på att önska GOD JUL och GOTT NYTT ÅR redan nu.

 

17/2-2016

Vii har nu haft vår första stora vinprovning i Markaryd. Jag tackar alla som gjorde detta möjligt.

Vi var 49 st på fredagen och 45 på lördagen.

Det gick över förväntan och med facit i hand, kunde vi inte gjort något annorlunda.

Martina Moreale från IL Roncal besökte oss för första gången i Sverige.

Med min och hennes kunskap inflätat under två timmar, tror jag att besökarna fick den upplevelse dom ville ha.

Tack alla.

 

3/2-2016

Nu är webshoppen uppe. Sen får vi se om det fungerar. Det är fortfarande en betaversion, så har förtröstan.

Vi har även invigt ostkällaren, med succe.

Många som tyckte det var kul med lite riktigt god ost.

Balsamico från Casanova, olivolja från IL Roncal och Frico chips från Savio finns oxå i butiken.

Inom kort, kommer det även lite nödvändiga saker till Parmesan osten.

VinItaly är bokad även i år, Huh, Trafiken där är en katastrof.

Men ett nödvändigt ont, om man vill hålla sig uppdaterad.

Jag har även beställt hem ett nytt Lambrusco från Cantina Cesi. Otello, lägg det på minnet, 8 år i rad har dom fått pris för detta enastående vin, så visst är man spänd på vad svenskarna tycker om detta.

 

21/1-2016

Då har jul och Nyår passerat.

I mellandagarna var jag och utbildade mig i Italien för att f lov att hantera Parmigiano-Reggiano ost.

Denna kommer att finnas för försäljning måndagen den 25/1 2016

Vi närmar oss oxå vinprovningarna den 12 och 13 februari.

Ska bli både spännande och roligt. Just nu är det ca 20 platser kvar på fredagen och 10 på lördagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved